BestSiteStory.be is een digitaal magazine dat kwaliteitsverhalen brengt over al wat het leven mooi en waardevol maakt. ‘Meer dan mooie woorden’ vertelt het helemaal.

De verhalen zijn aantrekkelijk en gaan over alles wat de dagelijkse banaliteit overstijgt. Mooie woorden en beklijvende beelden verpakken unieke producten, bij voorkeur op de wereld gezet door passionele ambachtslui.

Ook mensen, organisaties en bedrijven die in een duurzame context bouwen aan een langetermijnproject, kunnen in deze ‘schone’ setting op verhaal komen .
We heten iedereen welkom die zich wil laten inspireren door even stijlvol te pauzeren. Kom genieten op BestSiteStory.be! Mondjesmaat serveren we kwaliteit, authenticiteit en integriteit.

We willen onze bezoekers binden én verbinden, in een creatieve community:

BestSiteStory is een intrigerende inspiratiebron voor praat en daad, met kwaliteit als rode draad. De stijlvolle site is een verzamelplaats voor fijne mensen met grote dromen en kleine wensen.

Bezieler van dit project is verhalenverteller Johan Van Rooy

Hij omringt zich met schoonheid en met schrijvende soulmates, die net als hij houden van de puurheid van het leven en de schoonheid der dingen, en die levenslange liefde in tintelende taal bezingen. Dagelijks duwen ze hun toetsenbord aan de kant, om hun beste ideeën neer te schrijven met een handgemaakte pen.

 

Foto: Saar Asaert

error: Content is protected !!